Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Választható szállítási módok
Packeta csomagponton való átvétel:  Rendelését átveheti a Packeta pontok valamelyikén. 
Házhozszállítás Packetával:  Ezzel a szállítási móddal a futár otthonához viszi rendelését. 
Foxpost automatás átvétel: a rendelést Foxpost automatában veheti át, e-mailben és sms-ben kapott nyitókóddal. A helyszínen van lehetőség bankkártyás fizetésre, de választhatja az előre utalás fizetési módot vagy a bankkártyás fizetést is.
Foxpost házhozszállítás: a rendelést a Foxpost munkatársa kézbesíti az Ön otthonába. Utánvétes fizetési mód esetén választhat a készpénzes vagy kártyás fizetési mód közül, de lehetősége van előre utalni vagy az oldalon kártyával fizetni is.
Házhozszállítás Magyar Postával: a csomagot elsőbbségi levélként, postai úton kapja meg. Mérettől függően a postaládába vagy a kezébe kapja, ha nem tartózkodik otthon, a postai értesítővel átvehető. Utánvétes fizetési mód választására ezesetben nincs lehetőség.
Személyes átvétel: előre egyeztetett időpontban, a Corvin-negyednél van lehetőség személyes átvételre. Utánvétes fizetési mód nem választható.

Választható fizetési módok
Előre utalás: a bankszámlájáról (netbankon vagy bankfiókon keresztül) kezdeményezheti az utalást. Az utaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett neve: Speciala Talento Kft.
Bankszámlaszám: 16200106-11676988-00000000
Számlavezető bank: MagNet Bank
Közlemény: rendelésszám (amennyiben elmaradt, külön e-mailben kérjük az utalási adatokat elküldeni: speciala.talento@gmail.com)
Utánvét: a fizetési mód választására Foxpost házhozszállítás vagy packeta házhozsszállítás esetén van lehetőség. Az összeg a futárnál készpénzben vagy bankkártyával rendezhető.
Fizetés Foxpost automatánál: az automatánál bankkártyás fizetésre van lehetőség.
Bankkártyás fizetés: az oldalon a Borgun (B-payment) rendszer segítségével azonnal, bankkártyával fizethet (díja a rendelés értékének 1,3%-a).