Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Támogatás

Támogatni szeretnéd webshopunk? - nagyon köszönjük! :)

Jelenleg ezer, ötezer, tízezer, illetve húszezer forintos támogatói képeslapból, valamint támogatói hűtőmágnesből lehet választani (bármelyikből tetszőleges darabszámot).

Néhány gyakran ismételt kérdés:

1. Miért fontos a Tehetség másként csoportnak a támogatás?
A támogatásaitok segítenek a havi költségeink fedezésében (például a webshoprendszer bérlése, domain név, banki költségek), a fennmaradó összegből pedig új alapanyagokat vásárolunk, hogy még több szépséget alkothassunk nektek! :)

A támogatói képeslapokkal teljes egészében webshopunk fenntartását támogatod, viszont ha támogatói hűtőmágnest választasz, azzal nem csak cégünknek, hanem az egyes alkotóknak is segíthetsz, mert a kapott támogatás felét a webshop fenntartására fordítjuk, a maradék pénzt pedig az alkotóknak adjuk.

2. Miért pont támogatói hűtőmágnes és támogatói képeslap? Miért nem lehet egyszerűen utalni?
Mivel mi nem alapítvány vagyunk, hanem egy társadalmi vállalkozás, a támogatás csak vásárláson keresztül lehetséges.

3. Mit tegyek, ha nincs szükségem hűtőmágnesre vagy képeslapra / környezetvédelmi okokból nem szeretnék hűtőmágnest venni vagy képeslapot kapni, de szeretnélek titeket támogatni?
Rendeld meg a kiválasztott hűtőmágnest vagy képeslapot, és írd oda megjegyzésbe, hogy csak digitális változatot kérsz. Válaszd a személyes átvétel lehetőséget, így szállítási költséget sem fizetsz.

4. Utalhatok más összeget, mint amilyen képeslapot vagy hűtőmágnest választok?
Igen, az összegek irányadók, bármekkora támogatásnak örülünk. A számlád összegét a befizetett összeghez fogjuk igazítani.

Rendezés:
Nézet: